NEHEMIAH GATEWAY University

    

Mirësevini në Shkollën e Lartë "Nehemiah Gateway"!

 

"Si një institucion i arsimit të lartë privat, Shkolla e Lartë "Nehemiah Gateway" është e përkushtuar që të ofrojë cilësinë më të lartë në arsim për studentët tanë. Kjo u mundëson atyre të bëhen profesionistë të suksesshëm në fushat e tyre të zgjedhura, dhe të ndikojnë pozitivisht në komunitetin e tyre".


‘‘Ne jemi të bindur, që nëpërmjet një arsimi cilësor, studentët tanë do të pajisen me mjetet e nevojshme për të filluar dhe për të qënë pjesë e zhvillimit socialo-ekonomik‘‘.


Shkolla e Lartë "Nehemiah Gateway"

 

Në këte link do të gjeni kriteret e pranimit:  http://www.ng-university.org/study-programs/bachelor-in-business.html

Dëshirojmë t´ju njoftojmë që periudha e rregjistrimit fillon në 30 Tetor.

Suksese!

Për më shumë informacion mund të na vizitoni në ambientet tona në Bucimas ose na kontaktoni ne:


Nehemiah Gateway Albania

Rruga Nehemia

7304 Bucimas, Pogradec

Albania

 

t: +355 (0) 83 600 402

f: +355 (0) 83 600 405

 

e: info(at)ng-university.org

 

 

 

 

x
Për të siguruar një eksperiencë më të mirë për ju, ne përdorim „cookies” në faqen tonëmësoni më shumë OK
Nach Oben