NEHEMIAH GATEWAY University

    

Mirësevini në Shkollën e Lartë "Nehemiah Gateway"!

 

"Si një institucion i arsimit të lartë privat, Shkolla e Lartë "Nehemiah Gateway" është e përkushtuar që të ofrojë cilësinë më të lartë në arsim për studentët tanë. Kjo u mundëson atyre të bëhen profesionistë të suksesshëm në fushat e tyre të zgjedhura, dhe të ndikojnë pozitivisht në komunitetin e tyre".


‘‘Ne jemi të bindur, që nëpërmjet një arsimi cilësor, studentët tanë do të pajisen me mjetet e nevojshme për të filluar dhe për të qënë pjesë e zhvillimit socialo-ekonomik‘‘.


Shkolla e Lartë "Nehemiah Gateway"

 

 

 

 Job Vacancies

Kalendar aplikimi

Kriteret e pranimit

x
Për të siguruar një eksperiencë më të mirë për ju, ne përdorim „cookies” në faqen tonëmësoni më shumë OK
Nach Oben