NEHEMIAH GATEWAY University

Start » Home » News » News Details
All News » 

NEWS

12/22/2017 | Nuremberg, Germany
Merry Christmas

Nehemiah Gateway wishes a very merry Christmas and a happy new year 2018!

 

Frohe Weihnachten und einen guten Start ins neue Jahr! (German)

Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri! (Albanian)

Heri ya Krismasi na heri ya mwaka mpya (Kiswahili/Tansania)

¡Feliz Navidad y Próspero Año Nuevo! (Spanish)x
Për të siguruar një eksperiencë më të mirë për ju, ne përdorim „cookies” në faqen tonëmësoni më shumë OK
Nach Oben