Mirë se erdhët ne Akademia "Nehemiah Gateway"

Programi për BA Programi për MSc

Zhvilloni biznesin tuaj

Për drejtuesit

Më shumë së një Shkollë e Lartë

Rreth nesh

Kualifikime të mëtejshme

Kurse për gjuhë të huaja

Akreditimi

Ne jemi të akredituar në tre shtete: Shqipëri, Gjermani (BE) dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës, duke rezultuar që alumni ynë mund të vazhdojë studime të mëtejshme në shumë vende të tjera.

Më shumë...

 

 

Fakultet Ndërkombëtar

Lektorët e NGU, përveç përvojës në mësimdhënie dhe në fushat kërkimore përkatëse, ata janë shumë aktivë në botën e biznesit dhe kontribuojnë gjithashtu në njohuritë praktike.

Më shumë...

 

 

Teoria dhe Praktika

Duke ndërthurur mësimet teorike me trajnimin praktik, studentët mësojnë ndërsa fitojnë gjithashtu përvojë të vlefshme pune.

Më shumë...

 

 

 

 

Ambientet

Klasa moderne, konvikte të rehatshme, bibliotekë ndërkombëtare, mensë, fusha sportive dhe shumë më shumë.

Më shumë...

 

 

 

Qendra e Shërbimit Studentor

Sigurimi i një ambienti mikpritës për studentët e ardhshëm, këshillim, shërbime kompjuterike, akomodim, argëtim dhe shumë më shumë.

Më shumë...

 

 

 

Disa nga Alumni-t tanë

Juliet Akwango

Diplomuar në vitin 2017

Aktualisht: Programs Officer at Days for Girls International, Kampala, Uganda 

Mesina Vitollari

Diplomuar në vitin 2019

Aktualisht: Koordinatore Projekti - O.A.C.A. Foundation Tiranë, Shqipëri

Enxhi Gjona

Diplomuar në vitin 2017

Specializim i mëtejshëm: Master in Innovation and Management in Tourism at FH Salzburg, Austri

 

 

Akredituar nga: