Kurset e gjuhëve të huaja

Shumë të rinj shqiptarë kanë dëshirë të mësojnë një gjuhë tjetër në mënyrë që të kenë mundësi më të mira punësimi. Për të përmbushur këtë nevojë, ne ofrojmë kurse të gjuhës gjermane deri në nivelin B2 dhe gjithashtu bashkëpunojmë me “Beck International Recruitment GmbH” për të ndihmuar kursantët e certifikuar, në kërkimin për punë në Gjermani pas përfundimit të kursit.

FORMULAR APLIKIMI PËR KURSIN E GJUHËS GJERMANE

Për më shumë informacion mbi kurset e gjuhëve te huaja, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur formularin më poshtë.