Organizatat Partnere

Swiss Foundation SFI

www.swissfoundation-sfi.org »

Arbeitsgemeinschaft Notfallmedizin Fürth e.V. (AGNF)

www.agnf.org »

Foundation for Core Values and International Understanding

www.voelkerverstaendigung.org »

Foundation for Shelter and Support to Migrants (FSM)

ab@fsmmalta.org »

 

TOM_logo.jpg

 

Tanzania Orphans Mission T.O.M.

www.facebook.com/pages/Tanzania-Orphans-Mission-TOM

Christian Police Fellowship

www.cpv-online.org »

 

St. Luke's Hospital

www.klinikiagiosloukas.gr »


Partnerë Ndërkombëtarë për Bursat

Organizatat e mëposhtme dërgojnë të rinjtë e tyre për të studiuar në Shkollën e Lartë Nehemiah Gateway:

 

Cornerstone Development 

Kampala, Uganda

cornerstonedevelopment.org

 

Project Two-Five (P25)

Arua, Uganda

project-twofive.org

 

Nehemia Tanzania 

Daressalam dhe Kemondo, Tanzania

nehemia.org

 

Help for Massai

Arusha dhe Malambo, Tanzania

www.massai.org 

 

Evangelical Presbyterian Church of South Sudan

Yei, South Sudan


Partnerë në Edukim


Kompani Partnere në Edukim

Kompanitë e mëposhtme janë gjithashtu partnere të NG AL në fushën e edukimit. Studentët e Shkollës së Lartë Nehemiah Gateway mund të kryejnë praktikat e tyre në këto kompani.

adidas AG
Herzogenaurach, Germany
www.adidas.com »

cip GmbH
Herzogenaurach, Germany
www.cip-marketing.com »

German-Albanian Business Association
Berlin, Germany
www.daw-wirtschaftsgesellschaft.de »

Herm. Fichtner Hof GmbH
Hof, Germany
www.fichtnerhof.de »

Jomos Schuhe
Selbitz, Germany
www.jomos.de »

Müller Fotosatz & Druck
Selbitz, Germany
www.druckerei-gmbh.de »

Tempus Consulting
Giengen, Germany
www.tempus-consulting.de »

Gärtnerei van Oordt
Stäfa, Switzerland
www.vanoordt.ch »

Beck International Recruitment
Mainz, Germany
www.beck-international-recruitment.de »

Dija Print Shop
Pogradec, Albania

Tirana Business Park
Tirana, Albania
www.tiranabusinesspark.com »

Bashkia Pogradec
Pogradec, Albania
www.bashkiapogradec.al

business@school
An initiative of the Boston Consulting Group
www.business-at-school.net